Úvod > Integrace > Párování produktů na pokladní systém Dotykačka

Párování produktů na pokladní systém Dotykačka

1. Po přihlášení do CMS Adaptee Gastro vyberte v levém menu modul "Integrace -> Dotykačka -> Nastavení" a stiskněte tlačítko "Propojit Adaptee Gastro s Dotykačkou"

 

2. Budete přesměrováni do Dotykačky, zadejte e-mail a heslo, kterými se přihlašujete.

3. Po přihlášení do DTK adminu vyberte správný cloud a povolte. Poté Vás systém nasměruje zpět do adminu Adaptee Gastro.

 

4. Vyberte pokladnu, kterou chcete propojit s Adaptee Gastro.

 

5. Klikněte na tlačítko "Aktualizovat produkty z Dotykačky". Nahrají se Vám všechny produkty, které máte v pokladním systému Dotykačka, včetně cen. 

Pokud provedete v Dotykačce jakékoliv změny (přidání produktu, úprava cen), vždy si tímto tlačítkem aktualizujte Adaptee. 

 

6. A můžete začít párovat :-) Pro naši představu nám poslouží Řízek s bramborem

 

Začínáte s Adaptee Gastro společně s Dotykačkou?

Pokračujte podle návodu, pokud Adaptee Gastro máte delší dobu a chcete jen propojit oba systémy, těchto pár kroků přeskočte.

Pokud nemáte v Adaptee Gastro vytvořené produkty, použijte tlačítko "Nový produkt". Tím dojde k vytvoření nového produktu přesně dle zadání v Dotykačce

 

Tady vidíte, že produkt Řízek s bramborem už je napárován na právě vytvořený produkt. 

Produkt je potřeba ještě trochu upravit. Po kliknutí na Název "Řízek s bramborem" se Vám otevře karta produktu, kterou můžete editovat.

Editovat na kartě můžete různá cokoliv, my však doporučujeme minimálně :

1. Název - pokud je ten převzatý z Dotykačky nedostačující

 2. Rubriku - zařaďte produkt do potřebné rubriky, aby ho zákazníci našli

 

Máte-li produkt o více velikostech (malá a velká pizza, 150 ml a 330 ml zmrzlina) a chcete je mít v nabídce přehledně pod sebou, použijte tlačítko "Nová varianta" (Variantu je potřeba mít už předem založenou - Produkty -> Nastavení -> Typ varianty)

 

Máte v nabídce i přísady, které si může zákazník k produktu přiobjednat? Nebo se z různých ingrediencí produkt skládá a vy chcete nabídnout zákazníkovi možnost jakoukoliv přísadu odebrat? Vytvořte přísadu jednoduše tlačítkem "Nová přísada", kterou po rozbalení můžete dle potřeby editovat.

Pokud je všechno správně napárováno, objeví se Vám u produktu či přísady zelená ikonka  

V opačném případě Vás systém upozorní na chybu výstižným červeným nápisem a daný produkt se nezobrazí na webu.

Používáte Adaptee Gastro delší dobu a chcete ho propojit s Dotykačkou?

Jestliže jste používali Adaptee Gastro dřív než jste se rozhodli ho s Dotykačkou propojit, máte práci o dost jednodušší.

Stačí kliknout na tlačítko "Párovat produkt". Rozbalí se Vám nabídka produktů, které už jsou v Adaptee vytvořeny, vyberte příslušný produkt a Uložte.

 

Máte-li produkt o více velikostech (malá a velká pizza, 150 ml a 330 ml zmrzlina) a chcete je mít v nabídce přehledně pod sebou, použijte tlačítko "Párovat variantu" a vyberte vhodný produkt.

Máte v nabídce i přísady, které si může zákazník k produktu přiobjednat? Nebo se z různých ingrediencí produkt skládá a vy chcete nabídnout zákazníkovi možnost jakoukoliv přísadu odebrat? Klikněte na "Párovat přísadu" a vyberte z již dříve vytvořených tu správnou.

Pokud je všechno správně napárováno, objeví se Vám u produktu či přísady zelená ikonka  

V opačném případě Vás systém upozorní na chybu výstižným červeným nápisem a daný produkt se nezobrazí na webu.

 

Pozor: 
1. Pokud měníte pokladnu Dotykačky, je potřeba ID změnit i v CMS Adaptee Gastro, viz. bod 4.